Amiről szól

Mindenről, ami az Alacskán élőket érinti, érdekli, foglalkoztatja, bosszantja stb. stb.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Felfüggesztik Szaniszlót?

2010.09.01. 15:35 ali ltp

A Helyi Téma információi szerint Mester László polgármester Szaniszló Sándor alpolgármester jogainak felfüggesztését kezdeményezi a következő önkormányzati ülésen.

Úgy tűnik, az önkormányzati választások előtti hónapokban kiéleződött a hatalmi harc a szocialista pártban, amely a polgármesteri hivatal működésére is kihat. Nyár elején Mester László polgármester jelentette be, hogy csalódott pártjában, ezért nem indul az önkormányzati választáson a kerület vezetéséért. A legújabb információk szerint pedig Szaniszló Sándor alpolgármesterrel pattanásig feszült a viszony, és a polgármester a helyettese jogainak felfüggesztését kezdeményezi.

– Nem kívánom megerősíteni a hírt – szögezte le Szaniszló Sándor. – Egy dolog akkor válik véglegessé, ha a polgármester ezt hivatalossá teszi. Erre a következő, szeptember 8-i testületi ülésen lesz lehetősége. Jelenleg is dolgozom, végzem a feladataimat.

Az alpolgármester azt azonban elismerte, hogy egy szerződés kapcsán csúcsosodott ki a vita kettejük között.

– Bodnár Jánossal kapcsolatban volt egy szerződés, amelyet nem egyformán láttunk – mondta Szaniszló Sándor, aki azt is hozzátette, hogy a nézeteltérés összefüggésben van a „kupibotrányba” keveredett szállodai üggyel.

A hivatalos látogatáson a kerület bulgáriai testvérvárosában, Neszebárban tartózkodó Mester Lászlót lapzártánkig nem tudtuk elérni.

S. N. Zs.

forrás: helyitema.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szaniszlo sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://alacska.blog.hu/api/trackback/id/tr592264595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása