Amiről szól

Mindenről, ami az Alacskán élőket érinti, érdekli, foglalkoztatja, bosszantja stb. stb.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

SZAC Hotel - a kerület szégyene

2009.10.28. 16:23 ali ltp

" Mekkora szégyen lenne a XVIII. kerületi városvezetésre nézve, ha ilyen dolog megtörténne, akár tudunk róla, akár nem, hát ennél nagyobb szégyent én el sem tudnék képzelni!" - Szaniszló Sándor, alpolgármester, az Alacska ltp képviselője. (MSZP)

 
Önkormányzati pénzből üzemeltetett garniszállót leplezett le a Célpont stábja. A szocialista vezetésű XVIII. kerületi önkormányzat júliusban döntött arról, hogy Pestszentlőrinc egyik sporttelepét és egy hotelt 10 évi üzemeltetésre a kerület korábbi, ugyancsak szocialista alpolgármesterének, Bodnár Jánosnak adja át.
 
A városrész vezetői évi 9 millió forintot is megszavaztak egykori párttársuknak, aki ebből az összegből üzemelteti a futball és salakpályák mellett a 11 szobás SZAC Hotelt is. A Célpont stábja rejtett kamerás felvételekkel bizonyította, hogy az önkormányzati intézmény kuplerájként üzemel. 
A Blikk rátalált Muraközi Tiborra (74), aki szerint már legalább tíz éve folyik az üzletszerű szex a szállóban. - Kittikét azonnal felismertem! Tíz éve a SZAC utánpótlás focicsapatának voltam az edzője, a lány már akkor ott űzte az ipart egy barátnőjével. Abban az időben Bodnár János - a mostani üzemeltető - volt a sporttelep igazgatója, és nem sokkal később alpolgármester is lett. Már akkor meg akartam kérdezni, tud-e arról, mi folyik az igazgatása alatt álló szállón - mondta az egykori NBI-es focista.
Bodnár János, az üzemeltető, és ahogy magát nevezi, a kerület napszámosa állítja, hogy fogalma sem volt arról, kik laknak a szállón, és mivel töltik idejüket a vendégek, de azt is leszögezte: segítő, szolgáltató céget vezet.
A Hír Tv rejtett kamerás felvételén az örömlány percek alatt előkerül, ha valaki szobát vesz ki az ifjúsági szállóban, és közli, szívesen „szórakozna". - 15 ezer, ebben van szaxi és szex - magyarázza a Kitti nevű örömlány a felvételen. Az egri lány már tíz éve űzi itt az ipart, saját bevallása szerint akár hatvanezret is keres egy jobb napon.
Ughy Attila kerületi képviselő Lévai István Zoltán helyi frakcióvezetővel a rendőrségen tett feljelentést prostitúció elősegítése miatt a botrány kipattanásakor.
- Ismeretlen ellen tettünk feljelentést, üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt. Júliusban 10 éves tartós bérleti szerződést kötött az önkormányzat Bodnár Jánossal, aki korábban itt alpolgármester volt. Azóta cége üzemelteti a sportlétesítményt és a hozzá tartozó 11 szobás szállót - magyarázza Lévai, aki testületi tagként nyáron nem szavazta meg az üzemeltetést, ahogyan a másik feljelentő, Ughy Attila sem. Csütörtökön kezdeményezik a testületi ülésen a szerződés felbontását. - Szégyen, hogy a garniszálló még évi 9 millió forint fenntartási támogatást is kap az önkormányzattól!
Szaniszló Sándor alpolgármester borzasztó szégyennek tartja, ha igaz, ami az általuk pénzelt hotelben folyik. Mester László polgármester azonnal belső vizsgálatot rendelt el a feljelentés után.
 
Blikk nyomán
 

Szólj hozzá!

Címkék: kupleráj szaniszló sándor szac hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://alacska.blog.hu/api/trackback/id/tr172254538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása